header8018content

Over Maurice Kassenbouw B.V.

IMG_8260 Maurice Kassenbouw B.V. kan advies uitbrengen over uw plannen en biedt een volledig pakket diensten aan, vanaf projectvoorbereiding (vergunning aanvraag) tot en met de oplevering.

DSC06190Onze klantenkring bestaat uit telers uit de sierteelt en groenteteelt, boomkwekerijen, plantenkwekerijen, veredelingsbedrijven, universiteiten en tuinbouwscholen. Kortom onze klanten komen uit alle segmenten van de tuinbouwsector. Hiervoor worden niet alleen de standaard kassen gebouwd maar ook zeer innovatieve kassen en compleet aangepast naar de wensen van de klant. Naast tuinbouwkassen bouwen wij ook tuincentra en bedrijfsruimtes met alle bijbehorende bouwkundige voorzieningen.

Ons constante streven innovaties te verwerken in onze producten heeft ons een vooraanstaande positie verschaft. Als gevolg van voortdurende samenwerking met onderzoeksinstituten beschikken wij over een grote deskundigheid met betrekking tot de vele teelttechnieken.

Onze missie

IMG_8217Onze missie is om een betrouwbare leverancier te zijn, om telers en kwekers van innovatieve en op maat gemaakte tuinbouwkassen te voorzien welke voldoen aan de hoogste kwaliteit. Wij bieden duurzame oplossingen en diensten zodat we de juiste voorwaarden leveren om een optimaal klimaat voor de planten te creëren.

Onze producten en diensten moeten voldoen aan de hoogste veiligheid- en kwaliteitseisen om niet de gezondheid van de mensen in gevaar te brengen.


Maurice Kassenbouw B.V. streeft naar duurzaamheid in al zijn zakelijke praktijken in de gehele keten.

Website door Forwart sitemap Privacyverklaring