Kwaliteit centraal

Lid van AVAG

Wij zijn lid van de AVAG, de brancheorganisatie van de Nederlandse kassenbouw- en installatiesector. Mede door ons lidmaatschap zijn we altijd op de hoogte van de laatste innovaties en lopen we voorop op het gebied van kwaliteit en knowhow in de tuinbouwsector.

 

Lid van Dutch Greenhouse Delta

Maurice Kassenbouw is tevens lid van Dutch Greenhouse Delta (DGD). DGD is een nieuwe Internationale organisatie voor de promotie van de Nederlandse glastuinbouw. Het doel is om gezamenlijk grootschalige glastuinbouwprojecten te realiseren rondom huidige en toekomstige mega-steden in de gehele wereld. Hierbij willen de DGD leden grootschalige voedselprojecten realiseren om de bevolking dagelijks te kunnen voorzien van vers en gezond voedsel.

 

Lid van GLITCH

Maurice Kassenbouw is lid van project GLITCH. Samen met andere partners zet project GLITCH in op de ontwikkeling van innovatieve energie-efficiënte en klimaatneutrale teelttechnieken in de glastuinbouw sector.

interreg_Vlaanderen-Nederland_CMYK.jpg

Kwaliteitscertificaten 

Wij zijn gecertificeerd volgens de actuele ISO richtlijnen. We beschikken over de volgende certificeringen:

  • NEN-EN ISO 9001 (kwaliteitsmanagement)
  • EN ISO 3834-2 (kwaliteitssysteem voor smeltlassen)
  • VCA** (veilig, gezond en milieubewust werken)
  • NEN-EN 1090-1 (vaststellen van conformiteit van constructieve onderdelen zoals aluminium of staal voor aantoonbaarheid CE)

De certificeringen worden jaarlijks door de TÜV getoetst. Het advies van TÜV nemen we bij nieuwe ontwikkelingen altijd mee.
 

Certificaten